ONS MENU
Lunch
MAANDAG T/M ZONDAG VAN 12.00 TOT 17.00 UUR
Plankie trefpunt
€ 9,50
SNEE’TJE EENDENBORST
honing-sinaasappel dressing
SNEE’TJE CARPACCIO
kaas, pitjes en honingmosterd dressing
SNEE’TJE AVOCADO
tomatensalsa en kwartel ei
SOEPJE ’T TREFPUNT
wisselende soep
SMOOTHIE
mango en sinaasappel
Landbrood
€ 6,50
CARPACCIO
kaas, pitjes en honing-mosterd dressing
AVOCADO
tomatensalsa en kwartel ei
GEROOKTE EENDENBORST
honing-sinaasappel dressing
Borrelhapjes
TRIO VAN HUISGEMAAKTE KROKETJES
€ 6,50
BITTERBAL
€ 6,00
6 huisgemaakte champignontruffel bitterballen
BORRELPLANK
€ 10,00
gefrituurde calamaris, gefrituurde
mosselen en gefrituurde garnalen
Plates
geserveerd met friet of brood
SATÉ
€ 8,50
KROKETJE
€ 6,50
3 kroketten met wilde
champignons en truffel
STOKBROOD
MET SMEERSELS
€ 6,00
VOOR ALLERGENEN KUNT U TERECHT BIJ HET
BEDIENEND PERSONEEL
Diner
- MA. T/M ZO. VROEGE HAANTJESMENU €17,50
- MA. T/M DO. 3-GANGEN KEUZEMENU €20,00
- VRI. T/M ZO. 3-GANGEN KEUZEMENU €22,50
Voorgerechten
CARPACCIO VAN OSSENHAAS
honing-mosterddressing, pijnboompitten,
spekjes, Parmezaanse kaas en rucola
GEROOKTE EENDENBORST
salade met honing-sinaasappel dressing
TONIJNTARTAAR
avocado en een kwartel ei
HUISGEMAAKTE KROKETTEN
2 kroketten met wilde champignons, truffel en
truffelmayonaise
BIETENCARPACCIO
geitenkaas, honing en walnoten
CHAMPIGNON-TRUFFELSOEP
met een sneetje brood
Vleesspecialiteit
€ 17,50
SPARERIBS
met huisgemaakte Jack Daniels bbq-saus
MIXED GRILL
spareribs, kippendijen filet, merguez worstje
en biefstuk
WISSELEND CULINAIRTJE
€ 30,00
een mooi samengesteld 3-gangenmenu
gebaseerd op het seizoen
*Wilt u één van deze gerechten in het 3 gangen
menu, dan betaald u € 7,50 extra
* Al onze gerechten worden geserveerd met friet, zoete aardappelfriet, salade en verse groenten
* Al onze gerechten worden geserveerd met friet, zoete aardappelfriet, salade en verse groenten
Hoofdgerechten
BIEFSTUK
Ierse runderkogel
KALFSLEVER
appel, ui en spek
SATÉ (180 GR.)
kipsate, satésaus en kroepoek
VEGETARISCHE STOOFPOT
met verse groenten
KABELJAUW TREFPUNT
met gefrituurde mosselen en een roomsausje
van uien en champignons
RUNDERSTOOFPOTJE
gegratineerd met blauwe kaas
SCHNITZEL TREFPUNT 2.0
met kaas, gerookte ham en stroganoffsaus
Dessert
CRÈME BRÛLÉE
met vanille-ijs, slagroom en nootjes
DAME BLANCHE
vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus
APPLE CRUMBLE
met vanille-ijs en slagroom
BOERENCOUPE
boerenjongens ijs met advocaat en slagroom
LEKKER BAKKIE
espresso, koffie, cappuccino of thee
LUIKSE WAFEL
warme kersen en vanille ijs
VOOR ALLERGENEN KUNT U TERECHT BIJ HET BEDIENEND
PERSONEEL